АЛБУМ: Кичевчани, Кичевчанки, Кичевчанчиња – ЗА КИЧЕВО!

Ова е најубавиот албум кој досега бил објавен на страната. Млади, стари, машки, женски, принцови и принцезички, кичевчани, кичевчанки, кичевчанчиња – ЗА КИЧЕВО!

Испраќајте фотографии на: kontakt@kicevo.mk Да го збогатиме албумот!

                          Место за твојата фотографија