Кичево доби свој „Имиџ“

Кичевската понуда збогатена за уште еден клуб
Утре и официјално младите од Кичево ќе го добијат својот „Имиџ“, откако ќе биде отворен репрезенативниот „Имиџ“ клуб кој летово е изграден на местото на поранешното кафуле „Медиум“.
Со својот ентериер и сите содржини кои се планирани да ги има овој локал, Кичево ќе има свој забавен епицентар, токму во ова место. За почеток младите од градот ќе ги забавува Ерик Фокс а за секој викенд се најавуваат бројни гости и добра забава.
Со новиот клуб се збогатува кичевската понуда за ноќен живот.
Текст и фото: Зоран Антоски
Exit mobile version