Панорама на Кичево снимена од воздух (HD ВИДЕО)

Благодарение на Фото Зоран ги имаме првите феноменални снимки на Кичево од воздух. Снимени се со одличниот Phantom 2+. Погледнете како изгледа нашиот град од оваа перспектива. Феноменално! Чекаме нови видеа!

Панорама на Кичево from Foto Zoran on Vimeo.