Kicevo Sound Wave фестивал викендов на Кале

Овој викенд на Китино Кале во Кичево премиерно ќе се одржи „Kicevo Summer Wave“ фестивал.  Настанот беше долго подготвуван од неколку ентузијасти и конечно ќе се одржи. Двата фестивалски денови се исполнети со богата и разновидна програма.

Покрај добро познатите домашни бендови и DJ-и тука се и Bernays Propaganda и High Control. Во продолжение следи целосната програма:

Сабота 11.08.2012

17.00 – 18.00 S@le
18.00 – 19.00 Ardi Flex
19.00 – 20.00 FNS + Rilko
20.00 – 21.00Avtorizacija
21.00 – 22.30 Melissa
22.30 – 00.00 Raven
00.00 – 02.30 Daniel + FIlip
02.30 – 04.00 Milan
04.00 – 06.00 Vito FTP

Недела 12.08.2012

17.00 – 18.00 Aco
18.00 – 19.00 Alex Rex
19.00 – 20.30 Mosquito
20.30 – 22.00 High Control
22.00 – 23.30 BERNAYS PROPAGANDA
23.30 – 01.30 Punisher + Igor
01.30 – 03.00 Dee NYC
03.00 – 05.00 Pass-N-G-R & Nutty Professor

Бидете таму!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.