ФОТО: Оригинална идеја: KICEWOOD

Америка го има Холивуд, Македонија го има Кичевуд. И на двете места филмаџии колку сакаш :). Шала настрана. Ова е една замисла на нашиот сограѓанин Злате Цветкоски и рака на срце изгледа одлично. Зошто да не и некогаш да се направи? Може да се проба и на другиот рид, повидлива е од повеќе страни.

Ако имате слични идеи, пратете на јавно разгледување. Што мислите за оваа?

Exit mobile version