Кинопроекција на филмот „Прекрасна и сакана од сите“

Кинопроекција на филмот „Прекрасна и сакана од сите“, дело базирано на бетселерот на Мартина Хаг.

Главна тема во филмот е љубов,лаги и мали сни. Режисер на филмот е Ханс Холм.Филмот ќе се прикажува на 24.09.2013 (вторник)и 26.09.2013 (четврток) со почеток во 20 часот.Влезот е 50 денари.