Кој е најголем фаворит за Мундијалот во Русија?

Како што се приближува датумот за почетокот на Мундијалот во Русија, така обложувалниците ја прошируваат понудата во поглед на овој шампионат. Се нудат коефициенти за победник на група, победник на Мундијалот, најдобар стрелец и многу други различни игри.

Ние ги разгледавме од многу познати онлајн светки обложувалници, но решивме да ги избереме од обложувалницата на Coinbet24.

Coinbet24 неодамна ни ги претстави нивните коефициенти за светското првенство. Освен што може да најдете победник во групата, исто така може да се обложите и на победник на Мундијалот.

Според нив, најголеми шанси за освојување на шампионската титула имаат репрезентациите на Бразил и Германија со коефициент вреден 5.50. После нив е репрезентацијата на Шпанија со коефициент 7, а нешто помалку шанси имаат Германија и Аргентина односно коефициентите за нив се 8 и 10.

Според нашето гледиште, сметаме дека репрезентациите на Англија и Португалија се потценети, бидејќи коефициентот за нив е навистина висок, поточно 19 и 26.

Она што е посебно интересно е репрезентацијата на Мохамед Салах, односно Египет. За нив Coinbet24 нуди неверојатен коефициент од 150.

Како најголем аутсадер е репрезентацијата на Панама и има коефициент вреден 1001, додека Саудиска Арабија е претпоследна со коефициент 751.

Ние ја препорачуваме оваа обложувалница да биде ваш избор, поради тоа што нуди македонска корисничка поддршка и уплата во денари. Така многу лесно ќе може да ги контролирате финасиите и брзо да се снајдете на веб сајтот.

Доколку одлучите да играте во оваа обложувалница, исто така имате екслузивна можност да си добиете 100% бонус до 6000 денари на вашата прва уплата кој веруваме дека ќе ви биде од голема корист за престојното Светско првенство.