Kанализационен приклучок на ул „11 Октомври“

ЈП Комунелец го финализира канализациониот приклучок во должина од 52 метри кој се наоѓа во централното градско подрачје на улица „11 Октомври“, во близина на бензиската пумпа Пуцко Петрол.