ВИДЕО: Говори од саботната конвенција во Кичево

Говори од конвенцијата „Кичевчани за Кичево“ во Кичево одржана во саботата (16 март 2013) на која се обраќаат: Благоја Деспотоски, Ванчо Србакоски и пратеникот Игор Ивановски. Кога се сака се може и ова е пример за цела Македонија. Кичевчани за Кичево!

Истата вечер се отвори заедничкиот штаб на коалицијата „Кичевчани за Кичево“.

Целосното видео од конвенцијата

Обраќање на градоначалникот на општина Кичево, Благоја Деспотоски

Обраќање на Ванчо Србакоски, советничка листа „Кичевчани за Кичево“

Обраќање на пратеникот од СДСМ во македонското собрание, Игор Иваноски