Кралев на доделување дипломи на Правниот факултет во Кичево

Министерот за образование и наука Панче Кралев денеска ќе престојува во посета на Кичево.

Кралев ќе присуствува на свеченото доделување на дипломите на првата генерација дипломирани студенти на Правниот факултет во Кичево.