Крводарителска акција на роденденот на Тоше Проески

На роденденот на Тоше Проески (25 јануари) во организација на Интернационалниот Тоше Проески Фан Клуб Форум и Цревен Крст на град Скопје ќе се одржи крводарителска акција. Заинтересираните крводарители ќе можат да даруваат крв во просториите на Дом на АРМ во Скопје од 10 до 18 часот овој петок.
Акцијата е поддржана од Фондација Тодор Проески.

Facebook настан: http://www.facebook.com/events/123976847771887/

Exit mobile version