Line Out утре промовираат нова песна и спот

Кичевчаните Line Out утре ќе промовираат нова песна и видео запис. Нумерата се вика „Ова лето“.

Промоцијата ќе се одржи во 12 часот во lounge барот „Red Caffe“ во Скопје.

Exit mobile version