Влатко Лозаноски се дружеше со децата од центарот за Церебрална Парализа

Благослов е да им подариш насмевка и моменти на радост на оние на кои тоа им треба. Таквиот гест за нив многу значи. Нашата ѕвезда Влатко Лозаноски вчера беше во центарот за лица со церебрална парализа каде поминаа убави моменти во кои заедно пееја и се дружеа.