Внимателно, на Стража има многу магла

magla-02

За сите кои ќе го користат преминот Стража ви укажуваме да бидете внимателни бидејќи и во текот на денот, а особено вечерва, видливоста е доста намалена на околу 20 метри.

Можна е и појава на одрони, затоа е препорачливо внимателно возење.