ФОТО: Мајката херој за 2013 година!

Има неполни 43 години и е мајка на 8 деца! Осмото дете го роди во првата минута во 2013 година. Малиот Филип се роди со 4 килограми и 300 грама тежина и е голем 54 сантиметри.

Јасмина Смилевска е родена во 1971 година и има 6 машки и две женски деца. Раѓањето на осмото дете ги стопли срцата во Македонија.

Животот е чудо, а детето е најубавото нешто кое може да му се случи на секој човек. Нека новата 2013 година донесе многу повеќе дечиња од претходните години.