ФОТО: Како се одбележа Мала Богородица оваа година

Посетено од многу народ во чест на Рожденството на Пресвета Богородица, манастирот Пречиста го одбележа големиот празник. Вредните раце на кичевчани уште еднаш направија да заблеска овој храм во чест на Мајката Божја. Нека ни е на помош и за многу години!