МАРКЕТИНГ ПОНУДА НА WWW.KICEVO.MK

www.Kicevo.Mk e единствен информативен портал од Кичево и поширокиот регион. Освен во Кичево, читан е и во Македонски Брод, Демир Хисар, Дебарца.

Нашата страница има во просек по 80 000 посети на месечно ниво, додека со активноста на социјалните мрежи нашето влијание надминува 120 000 луѓе.

Со рекламирање на www.Kicevo.Mk директно му помагате на вашиот бизнис да ја подобри својата позиција на пазарот. За повеќе информации обратете се на kontakt@kicevo.mk

Позиции на насловна страна

Позиции во статија