Месни заедници во Општина Кичево

1

БИЧИНЦИ Раим Ибраими 075 426 820

2

ПОДВАРОШ Благоја Стојаноски 070 525 264

3

КАРПОШ Гоце Мендизоски 070 786 129

4

КОЊСКИ ЛИВАДИ Гоце Костески 070 707 073

5

ЛОЖИОНИЦА Бошко Лазарески 071 221 051

6

ГОРИЦА Александар Чиплакоски 078 207 255

7

ДЕВЕАНА Вишеслав Крстески 045 221 212

8

ЧИФЛИГ Цане Стојаноски 076 601 322

9

КАЛЕНДЕРИЦА 2 Горан Стојаноски 045 227 755

10

БАЛА МАЛО Џавид Мехмеди 070 561 055

11

ПАШИНО Беќир Усеини 070 222 689

12

ГОРНО ПАШИНО Дестан Асани 070 271 907

13

ИВАНИ ДОЛ Иван Јованоски 071 221 514

14

ПОД КРУШИНО Ацко Јованоски 070 906 929

15

ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ Емри Мурати 071 796 510

16

22 ДЕКЕМВРИ Жарко Блажески 070 318 818

17

РАШТАНСКИ ПАТ Милош Петрески 070 864 996

18

ОСОЈСКИ ПАТ Иса Сејдиноски 045 223 444 р.

19

БЕЛА КУЛА Емин Мамудоски 045 222 906

20

С. МАМУДОВЦИ Фето Садику 070 506 510

21

С. ЛАЗОРОВЦИ Цветан Стојкоски
Зоран Софрониоски
070 946 980

22

С. ТРАПЧИН ДОЛ Зуди Џелили 071 221 343

23

С. РАШТАНИ Небојша Јолески 070 513 412

24

С. ОСОЈ Бранко Ѓорѓиоски 045 223 444

25

С. КНЕЖИНО Диме Андоноски 071 513 762

 

One thought on “Месни заедници во Општина Кичево

 • февруари 25, 2013 at 10:56 am
  Permalink

  Pocituvani,

  MS,,Bela Kula,, i NVO ,,Prerodba,, od Kicevo, na Staro noviot Sovet na Opshtina Kicevo, mu predlaga da se osniva Opshtinski odbor na gradskite Mesni samoupravi.
  Pricini;
  1.Poefikasno rabotenje na MS.
  2. Izlaganje na svoite Akcioni planovi za rabota pred Op. odbor.
  3.Prezentiranje pred javnosta za svojata problematika i uspesi
  4. Vklucuvanje vo donesuvanje na bugetot na sovetot ( so poracionalni odluki na donesuvanje na clenovite od Sovetot, so svoi sugestii i zabeleshki).
  Smetam deka za sega e dovolno ovoj komentar
  So pocit kon novite izbrani Sovetnici na VMRO DPMNE.
  E.M.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.