ФОТО: Како изгледа новото студио на МТВ

Ѕирнете како ќе изгледа новото студио на Македонската Радио и Телевизија. По години агонија, националната телевизија се враќа на голема врата. Новата програмска шема беше презентирана  на денешниот брифинг со медиумите.