Го имаме најјакото комунално претпријатие (фото)

Кичево го има најјакото комунално претпријатие. Ама во неработење. Можат да најдат 1000 изговори за да не работат. А платени се од наши пари. Со последните дождови кога улиците се направија реки, има и вакви случаи каде целото ѓубре се тркала по улиците и завршува во приватни дворови и имоти.

Некого во фотељите го боли уво за ваквите работи, а избран е и поставен да сработи. Што е многу, многу е. Ова е вистинско безобразие и дрскост на одговорните, како во комуналното претпријатие, така и за општинските власти.

Gjubre po ulicite (1) Gjubre po ulicite (2) Gjubre po ulicite (3) Gjubre po ulicite (4) Gjubre po ulicite (5)