Најсмешните македонски видеа низ годините

Ова се неколку видеа кои изминатава деценија многумина насмеаја до солзи. Нема ништо пооригинално од спонтаноста, па дури кога таа излегува не баш онака како што сакаме.

Во секој случај, ако смеата го продолжува животот, овие видеа не направија „малку поче“ долговечни.

„Пато…“ – од него почна се и тивко влезе во легендите.

Следеше штипската еколошка мисла на диви води…

Па Гоки од Муртино…

Тогаш поскапе струјата… ќуууууукшшш!

Од Струга, од селата, од сите градови…

Маскираниот василичар…

 

Exit mobile version