ВИДЕО: НЛО над САД!

Вселенско летало преплаши семејство од Чикаго. Погледнете што ги шокирало.

Едно семејство од американската држава Колорадо, имало прилика да сними неверојатен феномен на небото што секако заслужува внимание. На небото се појавило вселенско летало како на вонземјани.

Тешко е да се каже за што точно што работи, може само да се види дека е цилиндрични објект кој емитува светлина.

Феноменот многу ги импресионирал авторите, погледнете и сами.