ВИДЕО: НЛО слета во Кина сосе екипаж

Во снимка која е објавена пред неполни 9 часа се гледа како непознат летечки објект слетува во шума во националниот парк Фуксин во Кина. Снимката ја направиле посетители кои, откако го виделе летечкиот објект, притрчале кон местото.

За да биде ситуацијата уште поинтересна, од леталото излегува непознато суштество.

Дали е уште една монтажа, проценете сами.