Нова филмска претстава во Центарот за култура


На 9-ти и 11-ти овој месец во ЦК „Кочо Рацин” во Кичево со почеток во 20 часот, граѓаните на Кичево ќе можат да ја проследат филмската претстава ТИЛТ, на режисерот Виктор Чучков-Синот. Во главните улоги настапуваат Јавор Бахаров, Радина Крилова и Георги Стајков.

Ова е уште една можност за филмофилите од Кичев во текот на неделата да проследат барем еден филм од светската продукција. Салата во ЦК во овој период од годината нуди благопријатни услови за следење на
филмски представи, а опремата во 3D технологија овозможува најсовремено прикажување на филмовите.

Зоран Антоски