Новите соблекувални на градскиот стадион во Кичево целосно завршени

Наскоро на градскиот садион во Кичево, свечено ќе бидат пуштени во употреба новоизградените соблекувални и помошни простории, изградени со средства од ФФМ во износ од 28.000 евра, кои започнаа да се градат кон крајот на минатата година.

– Заврши изградбата на новите соблекувални и помошни простории на градскиот стадион во Кичево. За оваа намена ФФМ издвои 28.000 евра, а во изградбата на новите соблекувални свој придонес дадоа и локалните компании. 

Читај повеќе

Exit mobile version