Од Македонија со љубов!

Ако си во Македонија, тогаш не ти треба којзнае колку напор за да го пронајдеш убавото. Кога Бог истурал убавини по земјата, тука му се оттурило малку повеќе.

Фотографиите се направени во неколку градови, меѓу кои е и Кичево во периодот од 2005 до 2007 година.

Фото: Љупчо Зорески