Одлична вест: Нафтата стигна, наставата почнува од утре!

OU-KJP

Како што не информираа, нафта до училиштата „Кузман Јосифоски – Питу“ и „Др. Владимир Полежиноски“ стигнала вечерва.

Наставата ќе започне утре, петок, кога и учениците треба да се појават на настава и во двете училишта.