ВИДЕО: Одронот на Стража активен, нема кој да го чисти, застој во сообраќајот

Активниот одрон кај Тајмишката раскрсница целосно ја блокира едната лента и предизвикува хаос во сообраќајот. До моментов нема излезено ниедна екипа која ќе го расчисти, санира и ќе го нормализира сообраќајот.

 

Видео А1.Он