Откачена приколка предизвика километарски колони на Стража (видео)

Откачена приколка која преминала на спротивната коловозна лента е причината за километарските колони попладнево на Стража, јавуваат од МВР.

За среќа, сообраќајот набрзина бил нормализиран.