Добра фотка, булевар Ослободување

Добра фотка која беше поставена на страницата на Кичево на Facebook. Булевар „Ослободување“ од еден кадар кој досега го немаме видено. Веројатно новиот објект кај поранешно Бакарди. Веројатно навечер уште подобро изгледа. Credits to: Ерол Канзо