Мексикански Chill Out…

Неверојатно филмче со феноменални HD снимки од Мексико. Направено во неколку региони на Мексико каде се опфатени природните и историските знаменитости на самиот регион. Нема да останете рамнодушни. Водопади од небото, егзотични животни, море, корални гребени, пустини, џунгли, езера, заливи, вулкани, стари градови и народи… Ако веќе неможеме да си дозволиме пат до Мексико, барем вака да го доживееме. Изгасете светло и уживајте…