ВИДЕО: Гол и еуфорија на натпреварот Напредок – Шкендија

Така го прави тоа кичевски напредок, со само 8 играчи. Видеото излезе пред малку на Facebook. Се надевам дека ваквите добри моменти на Напредок ќе бидат чести оваа сезона. Да се радуваме на успеси со излез на европска сцена. Благодарност до Влатко Стојкоски за поставеното видео.

Exit mobile version