Ѕвездено небо во спомен на Тоше Проески

На 5. октомври 2012, денот кога пред 5 години македонската ѕвезда Тоше Проески го одржа легендарниот последен концерт на стадионот во Скопје, повторно ќе се направи ѕвездено небо во негова чест. Ѕвезденото небо е настан кој го облежа токму тој концерт.

Настанот ќе се одржи по четврти пат на плоштадот „Македонија“ во Скопје со почеток во 20 часот.

FB настан, тука.