АНКЕТА: Содржини на Kicevo.Mk

Со цел подобрување на содржинскиот дел на Kicevo.Mk спроведуваме мала анкета на која можете да се произнесете за посакуваните содржини. Доколку имате додатен коментар, пишете ни на kontakt@kicevo.mk или во коментар.

Какви теми недостасуваат на www.kicevo.mk?

Види резултати

Loading ... Loading ...