Фотографија која ќе ве остави без здив!

Оваа прекрасна фотографија е направена од страна на Мустафа Хамад, сликана во планинските предели на северен Ирак. Ја објави National Geographic. Фотографијата всушност претставува збир на 1500 фотографии составени во една. Фотографирањето го започнал во 4 часот напладне, а го завршил во 3 по полноќ. Ова е крајниот производ. Прекрасно. Кликнете на сликата за подобра резолуција.