ФОТО: Директно од саемот на автомобили во Париз

Специјално за www.kicevo.mk ги добивме овие фотографии од саемот за автомобили во Париз, благодарение на нашиот студент Бојан Ристески.

’81-от Светски саем за автомобили кој е отворен од 27 септември до 14 октомври оваа година во Париз  (Porte de Versailles) претставува еден од најголемите салони во светот кој датира од 1898, а во 2010 година има примено околу еден милион и 265 илјади посетители. Ораганизаторите оваа година најавија околу 100 нови светски премиери.

На саемот речиси и да нема светска автомобилска марка која не е застапена. Уживајте во фотографиите. Бојан уште еднаш голема благодарност и очекуваме уште од тебе!

Уживајте во 53-те одбрани фотографии.

no images were found