ВИДЕО: Се поплави Скопје Сити Мол

На YouTube се појави снимка од која се гледа дека е поплавен популарниот трговски центар Skopje City Mall. Трговскиот центар откако е отворен буквално е преплавен со луѓе. Скопје Сити Мол е најголемиот трговски центар во Југоисточна Европа

Exit mobile version