Видео: Обама и Ромни во музички дуел

Американците не би биле Американци ако не направат шоу од било што. Токму тоа го направија од ТВ дебатите на претседателските и потпретседателските кандидати за претстојните избори во САД. Високо-квалитетен музички микс на дебатите кој ќе го преслушувате по неколку пати. Поставен само пред неколку дена, а е прегледан неколку милиони пати.

Па да одгледаме нешто слично и кај нас :).

 Претседателскиот микс

Потпретседателскиот микс