АНКЕТА: Дали ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ треба да соработуваат во Кичево?

По вестите кои деновиве се појавија низ македонските медиуми, а поврзани со локалните избори во Кичево, ја објавуваме и следната анкета.

Дали ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ треба да соработуваат во Кичево?

Loading ... Loading ...