ФОТО: Супербура Сенди #2

Биланс по вториот ден од супербурата Сенди која го погоди источниот брег на Соединетите Американски Држави. 48 мртви, над 10 милиони луѓе немаат струја, штетите се проценуваат над 20 милијарди долари.

no images were found

Exit mobile version