ВИДЕО: Бурата во Њујорк во една и пол минута

Интересно видео направено од над 2500 фотографии снимени во текот на бурата Сенди која го погоди и Њујорк. Направени се од 29 октомври, во 20 часот кога започна бурата, се до утрово, 31 октомври. Фотографиите се преземени од веб камерата на The New York Times, на 51 кад на Times Building.