ФОТО: Мит Ромни со 5 деца и 18 внуци засега

Мит Ромни е оженет за Ен Ромни, неговата девојка уште од средно училиште. Имаа 5 синови, а денес тие синови се сите оженети, со свои семејства. Мит и Ен Ромни имаат 18 внучиња, досега. Ромни порачува дека семејните вредноси се најважни. Неговите синови се Тег (1970), Метју (1971), Џошуа (1975), Бенџамин (1978) и Крег (1981).

Мит и Ен Ромни, нивните 5 синови и 5 снаи, заедно со децата.

Мит и Ен Ромни со нивните 16 внуци, а во меѓувреме се 18 внучиња затоа што пред 4 месеци најмладиот син доби близнаци.

Беа 14 внучиња пред 2 години.

Дедото со внуците.

Петте синови кога се возрасни.

Фотографија од 1982 година.

Вака растеа.

Мит Ромни – млад и вљубен

Мит (22 години) и Ен (20 години) на нивната свадба.

Извор: Курир