Ебати среќата!!!

Овој недобитен тикет од вторникот се врти по социјалните мрежи. Со 25 денари, изиграни 10 утакмици, добивка од 500 000 и… „една ме зезна“… Кој и да го уплатил ливчето има доживеано траума и до крај на животот ќе ги пцуе Гилингам и Челтенам  (завршила 0:0)… Секоја чест за играта, ама една кога ќе зезне, џабе е се. Следниот пат повеќе среќа.

PS – „Од старите“ останало да не се играат „Ш“ лигите…