Охриѓани влегоа во гинис

Радио Супер од Охрид по повод 20 години од своето постоење ја одржа најдолгата радиоемисија. Емисијата траеше, ни помалку ни повеќе, 74 часа и 51 минута. Емисијата ја воделе Жанко Зш и Само Митан. Досегашниот рекорд го имаше радио од Германија. Охриѓани „збовеле“ од недела до среда. Водителот, добро познат лик, Жанко, можел и повеќе, ама се чувал за следниот пат :). Честитки од нас!