Изложба на кичевскиот уметник Бане Наумоски во Скопје

Кичевскиот уметник Благојче Наумоски – Бане во вторник, 13 ноември ќе одржи изложба во Кинотеката на Македонија во Скопје, под наслов „Изложба IN – OUT – ENERGY – IN – OUT – ILLUMINATION“. Почетокот на изложбата е закажан за 19 часот.

Exit mobile version