Кафе Клуб Voyager – нов локал во Кичево

Утре (среда, 14 ноември) ќе се отвори нов кафе бар „Voyager“ во бизнис центарот „Ројал“. На ова место претходно се наоѓаше кафе барот „Piano“. Како што најавува сопственикот Марјан, клубот ќе понуди нешто сосем ново за градот, а тоа ќе се постигне само со труд, креативност и работа.

Успешна работа!

Facebook настан, тука.

Exit mobile version