Патот Кичево-Битола во лоша состојба, возачите реагираат

Патниот правец Кичево –Битола е во многу лоша состојба, а на одделни делници патот е толку оштетен, што може да придонесе возилата избегнувајќи ги дупките и нерамнините да завршат во возилата што се движат од спротивен правец во амбис или во нивите.

Повеќе на линкот