Петок е неработен ден за православните верници

Министерството за труд и социјална политика соопшти, ги известува граѓаните на Република Македонија дека 21 jуни 2013 година (петок), Духовден, петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.

Exit mobile version