Да го поддржиме Љупчо Стефаноски

Еден од најдобрите гитаристи во Кичево, Љупчо Стефаноски, се натпреварува на On-line натпреварот Guitar Messenger Solo Competition. Стефаноски се претставува со гитарско соло во траење од 54 секунди.

Гласањето е on-line и трае до 14 мај. Да го поддржиме Бубе и да гласаме во што поголем број на линкот каде има посебно копче за гласање:

http://promoshq.wildfireapp.com/website/6/contests/318481/voteable_entries/67356645

Се гласа еднаш дневно (до 14 мај). Во следната фаза после овој датум, свое мислење даваат судиите. Победникот ќе биде прогласен на 18 мај (сабота).

Guitar Messenger е музички веб магазин посветен на обезбедување на највисок квалитет, интервјуа, лекции, вести тематски осврти кон музичките вештини.

Exit mobile version