Подигнување на дипломите во ОСУ„Мирко Милески“ во среда

ОСУ “Мирко Милески” Кичево ги информира учениците матуранти дека издавање на дипломите за државна и училишна матура ќе биде на ден 24. јули 2013 година (среда) во периодот од 10.00 до 12.00 часот во просториите на училиштето.

Оние ученици кои нема да ги подигнат дипломите на овој ден ќе можат да ги земат на 06. август 2013 година (вторник)

Exit mobile version